ONTZURENDE PRODUCTEN

Er zijn enkele producten op de markt die de afvoer van zuren stimuleren. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om de optimale zuur-base balans te bevorderen door het bedrijf Alka®. Door actief te ontzuren met Alka® bent u in staat een optimale zuurgraad na te streven.

 

Basische druppels

Alkaline (base) neutraliseert zuur. Het drinken van basisch water, water met basische druppels, helpt ons lichaam zure afvalstoffen op te lossen en maakt het makkelijker voor het lichaam om ze veilig af te voeren. Aangezien het ophopen van zure afvalstoffen nadelig voor de gezondheid is, heeft het verminderen ervan dus juist een positieve werking. Als u regelmatig basisch water drinkt, verminderen de opgehoopte zure afvalstoffen.

 

Bekijk de basische druppels op Alka.nl >>>

 

Basische tabletten

Een van de meest basische voedingsstoffen is natriumbicarbonaat. Het is de belangrijkste bouwsteen van de basische buffer van ons lichaam en daarmee hét wapen tegen verzuring. Het is echter niet verstandig om deze stof direct in te nemen, omdat dit schadelijk is voor de maagwand. Wel is het mogelijk om natriumbicarbonaat in tabletvorm te slikken, mits deze is voorzien van een coating waardoor de maagwand hiervan geen last ondervindt.

 

Bekijk de basische tabletten op Alka.nl >>>

 

Ontzurende kruidenthee

Veel kruiden hebben een ontzurende werking, waardoor deze bijzonder geschikt zijn om te ontzuren. Door al deze kruiden te verwerken in een thee kunt heel gemakkelijk uw lichaam ontzuren.

 

Bekijk de ontzurende kruidenthee op Alka.nl >>>

 

Basische voedingsextracten

Door uw lichaam dagelijks te voeden met een grote hoeveelheid basische voedingsstoffen beschermt u het tegen verzuring. Basische voedingsstoffen compenseren voor de dagelijkse stroom verzurende stoffen, waardoor de zuurbalans wordt gehandhaafd. Basische voedingsstoffen zitten in o.a. groenten, diverse fruitsoorten, kiemgrassen (gerstegras, tarwegras), algen (chlorella,spirulina). Daarnaast zijn extra voedingscomplexen als vezels, enzymen en probiotica essentieel. Zij verbeteren de zuurgraad van de darmen en houden deze op peil.

 

Bekijk de basische voedingsextracten op Alka.nl >>>

 

Basisch mineralen complex

Ons lichaam heeft basische mineralen nodig. Wij hebben tegenwoordig te maken met intensieve landbouw waardoor er minder mineralen in onze voeding zit dan een aantal decennia geleden. Een tekort aan basische mineralen kan leiden tot verzuring van het lichaam. Door ons lichaam aan te vullen met basische mineralen help je het lichaam om fit en vitaal te blijven. Basische mineralen bestaat uit 100% actieve voedingsstoffen en verbeteren de zuurgraad in het lichaam.

 

Bekijk het basisch mineralen complex op Alka.nl >>>

 

Basisch badzout

Zure afvalstoffen, zoals urinezuren, worden voor een groot gedeelte afgevoerd via ons grootste orgaan; de huid. Door het nemen van ontzurende baden (basische baden) kunt u de afvoer van zure afvalstoffen van binnen naar buiten stimuleren.

 

Bekijk het basisch badzout op Alka.nl >>>

 

Basische scrub

Basische zout/olie scrub op basis van natriumbicarbonaat, natuurlijke zouten en natuurlijke oliën voor het verwijderen van dode huidcellen, het neutraliseren van overtollige zuren, het mineraliseren, verzachten en beschermen van de huid. 

 

Bekijk de basische scrub op Alka.nl >>>

 

Basische crème

Met een basische pH-waarde van 8.2 ondersteunt basische crème de gezonde zuurgraad van de huid door het neutraliseren van zure afvalstoffen.

 

Bekijk de basische créme op Alka.nl >>>

 

 

ONTZURENDE KRUIDENTHEE

 

Alka® Thee is bijzonder geschikt om actief te ontzuren. Omdat deze 52 kruiden bevat die helpen zuren af te voeren.

 

 

ONTZURENDE KRUIDENTHEE >>


 

BASISCHE DRUPPELS

 

Alka® druppels zijn basische druppels om actief te ontzuren. Voeg drie druppels toe aan een glas water om het zuur-base evenwicht te herstellen.

Basische druppels 

 

BASISCH DRUPPELS >>